VLP Brunello di Montalcino
VLP Brunello di Montalcino

Vin produs în trei podgorii diferite, cu diferite altitudini, de la 210 la 510 metri deasupra nivelului mării. SOI: Sangiovese Grosso 100% RAFINAREA: aproximativ 3.5 ani în butoaie franceze și în butoaie de stejar, urmat de 6 luni de îmbătrânire în sticle. ALCOOL TOTAL: 15% ACIDITATE TOTALĂ: 5,6 g / l EXTRACT USCAT: 34,6 g / l CULOARE: roșu rubiniu PARFUM: Buchet de penetrare, mare și variat GUST: uscat, cald, plin și persistent. ASOCIERE: fripturi, tocănițe, brânzeturi maturate.

press to zoom
VLP Rosso di Montalcino
VLP Rosso di Montalcino

Produsă în trei podgorii diferite, cu atitudini variind de la 210 la 510 metri deasupra nivelului mării, este expresia cea mai tânără și mai proaspătă a parfumului de Brunello. SOI: Sangiovese Grosso 100% RAFINARE: aproximativ un an în butoaie franceze și în butoaie de stejar ALCOOL TOTAL: 14.00% EXTRACT USCAT: 29,2 g / l ACIDITATE TOTALĂ: 5,0 g / l CULOARE: intense, roșu rubiniu. PARFUM: Buchet de penetrare, bogat și variat GUST: cald, uscat, cu echilibru bun.

press to zoom
Massimo Brunello
Massimo Brunello

Pentru acest vin au fost selectați cei mai buni struguri din cele 3 podgorii. Sunt produse într-un număr limitat de 600 sticle. Trece o perioadă de aproximativ 4.5 ani de îmbătrânire în butoaie franceze și în butoaie de stejar, apoi are o perioadă de 5-6 luni de odihnă la sticlă. SOI: Sangiovese Grosso 100% RAFINARE: 4,5 ani în butoaie franceze și în butoaie de stejar, urmat de 6 luni de îmbătrânire în sticle. TOTAL ALCOOL: 14,50% CULOARE: Roșu rubiniu.

press to zoom