top of page

Medalii si premii de excelenta

  Suntem distribuitorii unor mărci de prestigiu din întreaga lume care dorește să aducă în magazinul, barul sau restautantul tau tot ceea ce înseamnă calitate, pasiune pentru excelență, creativitate și expresivitate în materie de băuturi alcoolice locale și internaționale.

Portofoliul nostru include cele mai exclusiviste vinuri și spumante de la producători internaționali și locali precum Villa Le Prata, Franciacorta La Montina, Crama Bauer sau Crama Ștefănești, whisky-uri artizanale de la Douglas Laing, Isle Of Arran Distillers, The Lost Distillery Company, Dramsylvania Whisky și mulți alții, romuri de la Distillery Release, West Indies Rum & Cane, etc., ginuri de la Gin Agricolo sau Gunpowder Gin, plus multe alte spirtoase atent selecționate precum Cognac Deau, țuica de Bădăcin sau Krasoff Vodka. Iar lista nu se oprește aici!

Echipa noastră formată din experți și ambasadori ai fiecărui produs din portofoliul nostru, își dedică timpul prezentării istoriei și poveștii unice a fiecărei licori prin evenimente săptămânale organizate în țară și nu numai, chiar și în localul tău. Scopul nostru este de a introduce publicul artei de a procesa și savura licori de o calitate excepțională. Vom parcurge împreună drumul fiecărei licori, fie că este whisky, rom sau vin, astfel încât să înțelegi mai bine cum se ajunge la o calitate excelentă și care sunt cele mai bune metode de a le savura și de a te bucura de aroma lor unică.

Ce spui de un scotch expresiv și plin de caracter, distilat după metode originale într-o distilerie legendară scoțiană, un rom autentic caraibean sau un vin italienesc de culoarea rubinului într-o ediție unică și limitată pe rafturile localului tău? Le găsești pe toate și nu numai la Rifco.

Dă autenticitate și personalitate localului tău și invită-ți oaspeții într-o călătorie de neuitat a calității și fineții gustului!

Delivery Men
Delivery Men
Wine Tasting Events
Boys' Night
bottom of page