
Este un vin roșu rubiniu cu reflexe, aromă intensă și persistentă, buchet fructat. Are note de flori uscate, lemn dulce, cireșe, condimente. Un vin catifelat, aproape cremos, compact ca structură taninică. Complex , elegant, bine echilibrat și cu un post lung, opulent de fructe. Ideal pentru mâncăruri puternic aromate și brânză maturată. După fermentarea în rezervoare de inox, este pus în butoaie de stejar franțuzesc, timp de 6 luni. Temperatura de servire 16-18 C.


Soi: 80% Chardonnay, 20% Malvasia Culoare: alb Temperatură de servire: 8 – 10 °C Un galben pal atractiv, cu nuanțe verzi. Are arome de citrice, note de piersică și fructe tropicale. Are o structura excelentă și moale, se simte cremos, iar în profunzime este încântătoare. Finisajele proaspete cu note fructe crocante. Ideal cu preparate din pește, feluri de mâncare de orez, spaghete cu scoici, pește fript, somon, carne albă și brânză semi-maturată.


Culoare: alb Soi: Passerina *Strugurii albi Passerina sunt foarte răspândiți în centrul Italiei. Este o viță-de-vie cu origini grecești și a purtat denumirea de „strugurele de aur”. Tip vin: sec Regiune: Districtul Chieti Volum recipient: 750 ml Grade alcoolice: 13.00 Vinul are o culoare galben pai delicat, cu reflexe verzui. Nas cu aromă puternică de fructe - piersici, caise și grapefruit. Acesta poate fi asociat cu antreuri de pește, pește crud aromat, crustacee.

Culoare: alb Soi: Cococciola *Această viță-de-vie locală este cultivată mai ales în orașele Vicri, Ari și Rocca San Giovani, în provincia Chieti, și se întâlnește foarte rar în alte regiuni viticole. Ciorchinele este mic, neregulat, compact și se maturizează târziu în sezon, în prima parte a lunii Octombrie. Tip vin: sec Regiune: Crecchio Volume recipient: 750 ml Grade alcoolice: 13.00 Vinul are o culoare de un galben pai, cu nuanțe verzui, aproape cristalină. Aromă fructată de citrice.

Culoare: Alb Soi: Pecorino *Vin de origine incertă, Pecorino a fost cultivat de secole în regiunile centrale din Italia, în special Marche și Abruzzo, unde mai este cunoscut și cu denumiri diferite. Tip vin: sec Regiune: ABRUZZO Volum recipient: 750 ml. Grade alcoolice: 13.00 Vinul are o culoare galben strălucitor, cu nuanțe verzui. Arome de citrice, nuanțe tropicale, piersici albe și fructe exotice precum papaya. Acest vin are un gust persistent și foarte proaspăt.

Culoare: alb Soi: Trebiano *Trebbiano este unul dintre cele mai răspândite soiuri de strugure alb din lume, cu o istorie antică. Se crede că strugurii provin de la estul Mediteranei și au fost descoperiți de romani. Tip vin: sec Regiune: Crecchio Volum recipient: 750 ml Grade alcoolice: 13.00 Acest vin are o culoare strălucitoare, galben pai cu reflexe aurii și nuanțe verzui. Fructos, nas plăcut, cu aroma de fructe tropicale. Gust uscat și proaspăt, cu arome distincte de papaya ,piersică galbenă

Culoare: rose Soi: Montepulcioano D'Abruzzo Tip vin: sec Regiune: ABRUZZO Volum recipient: 750 ml Grade alcoolice: 13,50 Vinul are o culoare de cireașă roz deschis, o aromă intensă și persistentă, și un parfum de fructe mici roșii (capșune). Bine structurat , plin, catifelat cu o persistență deosebită. Este un vin care merge excelent cu un pește la grătar, supă de pește, carne alva si mezeluri delicate. Este de preferat să fie servit la 8 - 10 grade C.

Culoare: rose Soi: Merlot *De-a lungul istoriei vinului Merlot a existat o relație de iubire și ură în privința strugurelui Merlot. Bobul de strugure Merlot este mare și are o pieliță foarte subțire, fiind astfel o țintă primordială pentru păsări. De fapt, istoria vinului Merlot este plină de povestiri despre culturi de viță-de-vie distruse de stoluri de păsări înfometate. Tip vin: sec Regiune: Crecchio Volum recipient: 750 ml Grade alcoolice: 13,00 Un vin aromat și senzual.

Culoare: roșu Soi: Montepulcioano D'Abruzzo *Originea acestui strugure a fost întotdeauna incertă. De asemenea, studenții precum Molon (1906) l-a clasificat ca făcând parte din familia „Sangioveti”.Astăzi, este sigur că cele două varietăți nu au nimic în comun. Astăzi, grație pasiunii unor producători și vinificatori, a apărut în lumina reflectoarelor internaționale ca unul dintre cele mai bune soiuri de strugure roșu.






