top of page
Pineapple
Pineapple

Rom Takamaka Pineaple, o bautura rafinata cu arome de mar copt, rom produs in tinutul Seychelles, invechit in butoaie de stejar frantuzesc si de bourbon.

press to zoom
Coconut
Coconut

Este o combinație extraordinara de rom alb, cu infuzii de extract de cocos pur, ce capteaza magia tinutului Seychelles in fiecare picătura. Acest rom ne incanta prin arome de vanilie si nuca de cocos dulce, ce ne duc cu gandul la tarmuri insorite cu brize racoritoare de mare.

press to zoom
Mango Passion
Mango Passion

O bautura alcoolica rafinata deosebita, distilata artizanal in tinulul Seychelles.Note degustare:Rom alb/incolor cu arome de mango, fructul pasiunii si un finisaj dulce de nectar.

press to zoom
White
White

O bautura rafinata cu caracter moale cremos si aromone naturale tipice acestei insule Seychelles din Oceanul Indian.

press to zoom
Spiced
Spiced

Takamaka Spiced este emblema distileriei fiind un amestec armonios de blend-uri atent selectionate pentru caracteristicile sale complementare. Apele arteziene si mirodeniile locale ofera note superbe si delicate ce creaza un finisaj superb cu note de vanilie si caramel.

press to zoom
Extra Noir
Extra Noir

O bautura alcoolica rafinata, este un rom produs in tinutul Seychelles, invechit in butoaie de stejar frantuzesc si de bourbon.Romul Takamaka Extra Dark este un amestec catifelat, ce ne incanta de la prima gedustare cu aromele tropicale, cu un gust bogat de caramel si zahar brun.

press to zoom
St. Andre 8 Y.O.
St. Andre 8 Y.O.

Este un rom premium maturat timp de 8 ani in butoaie de stejar american. Se filtreaza usor pentru a pastra notele de vanilie, marmelada si stejar ce se invaluie in arome de mirodeniii frumos integrate pentru o textura fina si luxoasa. Nasul surprinde prin note de miere bogata. Gustul este cremos cu note de caramel si condimente de stejar, iar finisajul perfect echilibrat este lung cu note de ghimbir.

press to zoom
bottom of page