top of page
Real Mccoy 3 Y.O.
Real Mccoy 3 Y.O.

Rom de 3 ani, îmbătrânit în butoaie de stejar american de bourbon înainte de a se bucura de un proces de filtrare, pentru a elimina culoarea impusă de maturare, dar nu și aroma de stejar, banană prăjită, vanilie și un indiciu de iarbă proaspătă. Gustul desăvârșit de cedru, ciocolată Bounty, mere uscate te invită să încerci cât mai multe combinații de cocktail-uri „pofticioase” și răcoritoare!

press to zoom
Real Mccoy 5 Y.O.
Real Mccoy 5 Y.O.

Un rom foarte bine echilibrat și excelent ca raport calitate/preț. Un rom imbătrânit în butoaie de stejar american de bourbon, ce a asimilat foarte frumos si delicios note de vanilie, scorțișoară și fructe uscate.

press to zoom
Real Mccoy 12 Y.O.
Real Mccoy 12 Y.O.

Un rom ce nu se poate descrie în cuvinte, de teamă că nu am putea face o scurtă prezentare a lui. Ne asumăm un mic risc și vă oferim câteva indicii: note grele de vanilie și zahăr brun, cu un gust bogat, de ciocolată. Postgust lung, indicii de baric carbonizat și hint-uri de arahide cu ciocolată ies la iveală.

press to zoom
Real Mccoy 12 Y.O. Limited Edition
Real Mccoy 12 Y.O. Limited Edition

Rom apreciat din Barbados, cu o maturare timp de 12 ani în butoaie de bourbon si butoaie din zona Madeirei. Este bogat, intens și destul de picant - 12 ani în aceste butoaie de bourbon au această caracteristică de complexitate a aromelor. Gustul romului este bine echilibrat, cu note de fructe tropicale. Postgust moale, picant, lung și este însoțit de note subtile de mentol și puțin fum.

press to zoom
bottom of page