Marques de Alcantara Chardonnay
Marques de Alcantara Chardonnay

Strugurilor Chardonnay (100%), ce stau la baza acestui vin, se adaugă în timpul fermentării, pentru obținerea culorii azurii, un extras de antocieni obținut din pielițele strugurilor roșii. Se simt fructe de vară (mere, piersici) dar și mango. Este proaspăt, ușor, cu un nivel de alcool de 11%. Până la urmă are personalitatea sa distinctă, dată în primul rând de culoarea sa albastru azur.

press to zoom
Marques de Alcantara Verdejo
Marques de Alcantara Verdejo
press to zoom
Alma de Merixell
Alma de Merixell

Potrivit legendei, în Franța a existat o prințesă numită Merixel, care era o iubitoare a celor mai bune vinuri spumante. Părul i-a devenit albastru când a gustat o cava a cărei rețetă era bine păzită de un vinificator. Refuzată de aristocrație și sprijinită de popor, Merixel și legenda ei au trecut frontierele până când regiunea și vinul ei spumant au devenit embleme. Cu această cava, ei au încercat să reflecte sufletul lui Merixel, natura ei rebelă și pasiunea sa pentru vinurile spumante bune,

press to zoom
Frizzante
Frizzante

Velvet Vendome, numit după regiunea în care este crescut cel mai bun Chardonnay. Tonurile sale netede, caracterul vesel și forța interioară îți stârnesc fiecare simț. Există în Franța un oraș medieval în care oamenii cresc cea mai bună varietate a strugurilor Chardonnay, din pasiune pentru avangardă și excelență. Prin acest Frizzante, cei de la MarquesdeAlcantara au vrut să reflecte acest spirit avangardist neîntrerupt și luptă ca acest frizzante să rămână în memoria oamenilor.

press to zoom