Fabricat din struguri Garganega (95%) si Chardonnay (5%), acest vin are o aciditate perfect structurata. Aromele sunt subtile si includ note de lamaie, piersica si para. Mirosul de flori albe completeaza perfect "carnavalul".
Vin IGT fabricat din struguri Cabernet si Merlot lasati la uscat in cutii de lemn o perioada, dupa care sunt mutati in containere de otel pentru o perioada de 365 de zile. Vin rosu bogat cu gust de fructe de padure.
15% struguri Molinara pentru un gust usor sarat si note de condimente. Echilibrul vine din notele subtile de cirese. Elegant si cu un final bogat si lung.
Struguri selectati lasati la fermentat 40 de zile. Vinul rezultat este bine structurat, cu note de fructe rosii si condimente. 15% alcool.
Dublu fermentat 24 de zile la temperatura scazuta. Proaspat si fructos.
Doar 20% dintre ingredientele necesare sunt considerate perfecte si folosite la fabricarea acestui vin. Fermentarea are loc natural si la temperaturi reduse. Vinul este elegant si cu un final lung.