Catleya Freamat Alb
Catleya Freamat Alb

Acest vin este 100% Sauvignon blanc. Prin complexitatea lui aromatică, cu arome de cimișir, mugur de coacăze neagră si citrice albe, este foarte reprezentativ pentru soiul Sauvignon. Proaspăt și viu în gura, vă va oferi toată bogăţia paletei sale de arome, dacă-l degustați la 12 °C. Etapele principale de realizare ale vinului : - Presarea lentă şi progresivă cu aport continuu de azot pentru a evita oxidarea aromelor. - Fermentarea în rezervoare de inox, la temperatură controlată.

press to zoom
Catleya Freamat Rose
Catleya Freamat Rose

Acest vin este un cupaj de Merlot (37%), Cabernet Sauvignon (36%) şi Syrah (27%). Cu o culoare roz deschisă , acest rosé prezintă un buchet intens de fructe roşii si fructe de padure, aroma predominantă fiind cea de căpşune. Gustul este fresh, rotund, cu o aciditate plăcută care ne face să resimtim la final gama complexă de arome.

press to zoom
Catleya Freamat Rosu
Catleya Freamat Rosu

Cupaj de Merlot şi Cabernet sauvignon, recolta Freamăt este un vin fructos, elegant si complex. Culoare sa este stralucitoare, purpurie, cu reflexii violacee. Buchetul este dominat de arome de fructe de padure proaspete (zmeură, căpsun,coacăză) şi cu o notă de mentha piperită. Gustul este rotund, catifelat cu taninuri bine echilibrate. Acest vin poate fi consumat în prezent, dar cu toate astea are un potenţial de păstrare între 3 şi 8 ani.

press to zoom
Catleya Epopee 2013
Catleya Epopee 2013

Cu gândul la Proust și la călătoria cu Orient Express la care acesta visa pentru a-l vizita pe prințul Bibescu la Corcova, domeniul Catleya compune colecția de vinuri Epopée. Obținut din cele mai bune loturi de struguri, doar din anii excepționali, fiecare vin creat reprezintă o aventură unică, ce nu poate fi repetată.

press to zoom
Catleya Epopee 2015
Catleya Epopee 2015

Excepționala calitate a acestui Syrah din 2015 ne-a convins să realizăm a doua ediție a gamei Epopée exclusiv cu acest soi. Rezultatul se ridică la așteptările noastre ! Cu o culoare profundă de roșu prună, vinul dezvoltă arome puternice și – în același timp – suave, de fructe negre și violete, iar la final, de piper și ciocolată, caracteristice Syrahului. Palatul este dens, bogat și corpolent datorită taninurilor din struguri învăluite de aroma butoaielor din stejar românesc.

press to zoom