Doc Treviso
Doc Treviso

Un spumant din regiunea Veneto, făcut din struguri Glera (Prosecco) 100%. Este un vin răcoritor, cu note fructate și un post gust mediu-sec. Are, totodată, un excelent raport calitate-pret. Tipul vinului: Prosecco Perlaj: Fin și persistent Tărie alcoolică: 11% Zahăr rezidual: 12g/l Temperatura de servire: 8 grade C Se asociază foarte bine cu starters, paste și pește. Producerea acestui vin a venit din dorința de a crea un vin spumant cu o presiune mai scăzută. De fapt, este diferit de tot ceea

press to zoom
DOCG Rive di Refrontolo
DOCG Rive di Refrontolo
press to zoom
Millesimato Conegliano DOCG
Millesimato Conegliano DOCG
press to zoom
Rose Spumante Brut
Rose Spumante Brut

Tipul Vinului: Marzemino 100% Perlaj: Fin și persistent Alcool: 11,5% Zahăr rezidual: 16 g/l Temperatură de servire: 10 – 12 grade C Asocieri culinare: Pentru aperitiv, și de asemenea, pentru cele mai frumoase momente ale zilei. Acest vin spumant tânăr și floral, original din strugurii roși Marzemino este fermentat în alb. Pielița este imediat îndepărtată, astfel că rezultatul este un rose delicat, pal, tipic celui obținut din struguri negri.

press to zoom
Fior de Cassia
Fior de Cassia

Area de producere: Refrontolo, între Conegliano și Valdobbiadene. Alcool: 11% Zahăr rezidual: 16g/l Culoare: galben pai Miros: flori de salcâm, fructe, mere necoapte Gust: armonios, moale. Este deosebit de potrivit ca aperitiv, se poate combina cu aperitive sărace în grăsimi, cu pește. Temperatura de servire: 6-8 grade.

press to zoom