Blue Nun Gold
Blue Nun Gold

Denumire: Vin spumant de calitate, cu 24 karate foiță de aur Temperatură de servire: 8- 10 grade C Tărie alcoolică: 11% Zahăr rezidual: 32,0 g/l Volum recipient: 750 ml Blue Nun 24 K GOLD EDITION este un spumant de înaltă calitate, cu o savoare plină, rotundă și complexă. Ceea ce îl face într-adevăr diferit este că acesta conține bucăți fine de foiță de aur de 24 de carate, proiectat pentru a evidenția efervescența naturală. Un aperitiv perfect sau un acompaniament pentru mese ușoare.

press to zoom
Blue Nun Rose
Blue Nun Rose

Blue Nun Rose este un vin spumant cu un perlaj fin și strălucitor, cu o aromă proaspătă, fructată. Un spumant modern și care farmecă prin stil. Reasigurarea Sichel Superior Vinification, care garantează alegerea celor mai bune podgorii și a celor mai buni struguri, cu o grijă deosebită în timpul presării, 6 luni de îmbătrânire pe drojdie, fermentare secundară specială și îmbuteliere la presiune de 5,5 bari. Un aperitiv excelent sau un acompaniament pentru mese ușoare.

press to zoom
Blue Nun Silver
Blue Nun Silver

Blue Nun fără alcool este un vin spumant cu un perlaj ce indică o calitate ridicată, și care are o aroma plină, rotunjită, crocantă. Gust ușor, proaspăt și fructat, cu un indiciu de citrice, ideal pentru toți cei care vor să se bucure de un vin spumant excelent, fără alcool. Reasigurarea vinificației Sichel Superior Vinification garantează alegerea celor mai bune podgorii, și a celor mai buni struguri, cea mai bună îngrijire în privința fermentării, a presării la rece si a maturării.

press to zoom
Blue Nun Blue
Blue Nun Blue

Vă invităm să descoperiți gustul Blue Nun Blue. Un perlaj de lungă durată în armonie perfectă cu caracteristicile fructate și ispititoare de piersici și mango, cu o urmă de fructe tropicale. Reasigurarea Sichel Superior Vinification garantează că sunt aleși cei mai buni struguri, din cele mai bune podgorii, cea mai bună îngrijire în perioada presării, 6 luni îmbătrânire pe drojdie, fermentare secundară specială și îmbuteliere cu presiune de 5,5 bari. Ușor și răcoritor, este ideal ca aperitiv.

press to zoom
Bottle Sparkling 24K Rose S
Bottle Sparkling 24K Rose S
press to zoom